Остало још мало времена за предпријаву учесника за седмодневно путовање у Македонију и Грчку

Остало је још само неколико дана за предпријаву учесника за седмодневно путовање у Македонију и Грчку које се организује од 24. до 30. септембра. Та активност под називом ,,ПУТЕВИМА ЈУНАКА СРПСКЕ ВОЈСКЕ" организује се у складу са Платформом за обележавање 100 година од завршетка Првог светског рата коју је усвојио Главни одбор УВПС. За путовање могу да се пријаве војни пензионери, чланови њихових породица и придружени чланови УВПС.

Маршрута путовања је: ЗЕБРЊАК-БИТОЉ-КАЈМКЧАЛАН-КРФ-ВИДО-ГУВИЈА-АГИОС МАТЕОС-МЕТЕОРИ-ПАРАЛИЈА-СОЛУН-ЗЕЈТИНЛИК-ПОЛИКАСТРО.

Полазак је 24. 9. 2018. у раним јутарњим часовима, а повратак 30.9.

Аутобус креће из Новог Сада, затим се задржава у Београду, па у Нишу. Успут, у складу са договором, они који се буду пријавили за путовање моћиће да уђу у аутобус у договору са нама, негде на ауто-путу.

Предпријаве се обављају до 1. августа путем и-мејла uvps.veteran@gmail.com или телефоном: 011/3228-076 (од 11 до 12 часова) - одговоран Звонимир Пешић. У предпријави навести: име и презиме, адресу и место, број пасоша и бројеве телефона.

РОК ЗА ПРЕДПРИЈАВУ ИСТИЧЕ 31. ЈУЛА. После тог датума не гарантујемо да ће моћи да се пријави за путовање.

Цена ранжмана 245 евра (6 ноћења, полупансиони - доручак и вечера).

После предпријаве следи пријава до 25. августа која подразумева уплату 40 одсто аранжмана (100 евра) и полагање чекова за остатак обавезе са роковима уплате до краја децембра ове године агенцији која је технички реализатор путовања .

БУДИТЕ НА МАНИФЕСТАЦИЈАМА КОЈЕ СЕ ОРГАНИЗУЈУ ПОВОДОМ 100 ГОДИНА ОД ЗАВРШЕТКА 1. СВЕТСКОГ РАТА!

Оставите одговор