Манифестација „Дани слободе 2021“ – позив члановима Удружења

Обавештавамо да ће Министарство одбране и Војска Србије учествовати на манифестацији „Дани слободе“ поводом обележавања 103. годишњице од ослобођења Београда у Првом светском рату и 77. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату, у организацији Градске управе Града Београда и Омладинског позоришта „Дадов“, у периоду од 19. октобра до 08. новембра 2021. године у Београду.

У оквиру реализације предметне манифестације планиран је церемонијални програм активности који достављамо ради упознавања и присуства чланова удружења  на некoj од активности из достављеног плана.

Имајући у виду наведено, а уважавајући традиције које негују и баштине удружења са којима Министарство одбране и Војска Србије остварују сарадњу, Министарство одбране је предложило присуство представника традиционалних и ветеранских удружења предметној активности, како би се на тај начин исказало поштовање и нераскидива веза између пријатељских народа и савезника у оба светска рата. 

За сва питања у вези наведеног, можете се обратити на број телефона: 011/3201-063, а лице за контакт је потпуковник Мирослав Секулоски, руководилац Групе за војне традиције Управе за традицију, стандард и ветеране.

С поштовањем,

пуковник др Ђорђе Калањ

Сектор за људске ресурсе

Управа за традицију, стандард и ветеране

Београд, Немањина 15

тел. 011/32-03-055

факс: 011/30-00-316

Оставите одговор