Честитка УПВЛПС Команданту РВ и ПВО

Поводом 24. децембра, Дана вида РВ и ПВО, Удружење пензионисаних војних летача и падобранаца Србије (УПВЛПС), упутило је телеграм - честитку Команданту и свим припадницима нашег вида.

"У протеклој години припадници команди и јединица РВ и ПВО несебичним залагањем квалитетно су извршили постављене задатке, уз побољшање материјалног статуса и добијање нове ваздухопловне технике.

Поносно су испунили завет чувања неба Отаџбине. Позив и часна професија ваздухопловаца то са собом носи, то је део нашег бића, са тим живимо и трајемо.

Поносни смо на наше младе колеге који чувају и дограђују светле традиције нашег РВ и ПВО, и увек смо уз њих.

Господине генерале, од нас ваздухопловних ветерана примите и пренесите поруку:

„Свим припадницима РВ и ПВО одајемо од срца признање за рад и труд, за енергију, знање и способности које су уградили у развој нашег вида, и неизмерно им хвала!“

Навршило се 108. година нашег РВ и ПВО, срећни и поносни што смо део велике породице српских ваздухопловаца, делимо са свим припадницима вида радост славе и жељу за даљи благородни пут. Даће Бог да живи наше РВ и ПВО, расте и развија се, док год земљи Србији – нашој Отаџбини и њеном народу буду потребни витешки чувари и браниоци слободног неба.

Срећни нам и здрави били!", наводи се у телеграму.

Оставите одговор