МУЗЕЈ ВАЗДУХОПЛОВСТВА: Промоција књиге „Млазњак који грми, Ф-84Г Тандерџет у ЈРВ“ [НАЈАВА]

Промоција књиге "Млазњак који грми, F-84G Thunderjet у ЈРВ", одржаће се у недељу 29. априла 2018. године у Музеју ваздухопловства Сурчин, с почетком у 12.00 часова. 

Проверени тројац Данко Боројевић, Драги Ивић и Жељко Убовић опет су изненадили љубитеље ваздухопловне литературе новом књигом која је изашла из штампе "Ф-84 Тандерџет у наоружању ЈРВ"

Књига се може слободно сматрати наставком серијала који је започет књигом "МиГ-21 наша прича", наставио се са за сад једином детаљном књигом која говори о употреби авиона МиГ-29 код на "МиГ-29 наша прича", а сад смо после дужег чекања дочекали и причу о "тандерџетима".

Ова књига се може сматрати свакако значајнијом од претходне две, јер управо са "тандерџетима" почиње ера млазне авијације Титове Југославије, која је настављена "сејбровима", а улазак "мигова" у наоружање представљало је врхунац у млазној авијацији Југославије...

Након недељне промоције у Музеју ваздухоплоства, аутори планирају и промоцију за припаднике УПВЛПС и ваздухопловне ветеране у Вликој сали Команде РВ и пВО у Земуну.

А.М./М.Р.

Оставите одговор