Честитка УПВЛПС поводом Дана РВ и ПВО

Поводом 24. децембра, Дана РВ и ПВО, Удружење пензиоинисаних војних летача и падобранаца Србије (УПВЛПС), команданту и свим припадницима вида је упутило честитку у којој се каже:

asdsff

Поштовани господине генерале!

Испред чланова УПВЛПС - ветерана РВ и ПВО, и лично, најсрдачније Вама, Вашим сарадницима, припадницима Команде РВ и ПВО, командантима и командирима јединица, целокупном саставу нашег РВ и ПВО и припадницима свих родова и служби вида,

Честитам

Дан Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране – 24. децембар и желим Вам срећне Новогодишње и Божићне празнике!

Протекла година била је за наше РВ и ПВО препуна обавеза и задатака, које су припадници команди, јединица и установа несебичним залагањем и трудом квалитетно извршили. Испунили су завет чувања неба Отаџбине, на понос и дику рода свога. Позив и часна професија ваздухопловаца то са собом носи, то је део нашег бића, са тим живиомо и трајемо. Поносни смо на наше младе колеге који чувају и дограђују светле традиције нашег РВ и ПВО.

Господине генерале, од нас ваздухопловних ветерана примите и пренесите поруку: „Свим припадницима РВ и ПВО одајемо од срца признање за рад и труд, за енергију, знање и способности које су уградили у развој нашег вида, и неизмерно им хвала!“

Навршило се 104. године нашег РВ и ПВО, срећни и поносни што смо део велике породице српских ваздухопловаца, делимо са свим припадницима вида радост славе и жељу за даљи благородни пут. Даће Бог да живи наше РВ и ПВО, расте и развија се, док год земљи Србији – нашој Отаџбини и њеном народу буду потребни витешки чувари и браниоци слободног неба.

Срећни нам и здрави били!

Срдачно вас поздрављамо!

Оставите одговор